ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

 

 


  • Καθοριστικό το έργο του Νοσοκομείου Σπάρτης για την υγεία των Λακώνων
  • Πολλά τα προβλήματα, τα οποία ξεπερνούν με προσωπική θυσία οι εργαζόμενοι
  • Δυστυχώς το Νέο Νοσοκομείο από το ΙΣΝ, απομακρύνθηκε προς το παρόν, από τον προβλεπόμενο χρόνο ανέγερσής του

Στον χώρο του Νοσοκομείου Σπάρτης ή Λακωνίας όπως ονομάζεται από χρόνια, βρεθήκαμε σήμερα Τρίτη, 2 Μαΐου 2023. Χωρίς να εισέλθουμε στους εσωτερικούς χώρους, εξαιτίας των περιορισμών λόγω της πανδημίας, παραμείναμε στο προαύλιο και συζητήσαμε με υπαλλήλους του Νοσοκομείου και άλλους εργαζόμενους στον ίδιο χώρο. Από αυτά που μας είπαν, φάνηκε καθαρά ότι τα τελευταία χρόνια, γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια από όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για να αντιμετωπισθούν τόσο τα συνήθη περιστατικά, όσο και αυτά που προκάλεσε η πανδημία COVID-19.

  Στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, υπάρχουν πολλές πρόχειρες κατασκευές όπου αποθηκεύονται διάφορα υλικά, ενόψει της κατασκευής του νέου Νοσοκομείου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και της προβλεπόμενης κατεδάφισης του υπάρχοντος κτιρίου. Για τον ίδιο λόγο έχουν μεταφερθεί στην πόλη της Σπάρτης τα Γραφεία της Διοικητικής Υπηρεσίας. Την κατάσταση αυτή, που δε διευκολύνει τη λειτουργία ενός τόσο σοβαρού και κρίσιμου Τομέα Υγείας, έρχεται να επιβαρύνει σε χρονική διάρκεια και ψυχολογική διάθεση, η δυσάρεστη εξέλιξη της ακύρωσης του διαγωνισμού ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου, κατόπιν του παράδοξου φαινομένου της προσφοράς εκ μέρους των ενδιαφερομένων αναδόχων, πολύ υψηλότερης τιμής, αντί χαμηλότερης, όπως συνηθίζεται, από αυτή του μελετητή του έργου.

 Προσωπικά, συγχαίρουμε όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σπάρτης, Διοικητικούς, Ιατρούς, Νοσηλευτές, Τεχνικούς, βοηθητικό Προσωπικό, Οδηγούς και Προσωπικό Φύλαξης για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, εν μέσω πολλών δυσκολιών, προβλημάτων, ελλείψεων και κινδύνων για τη δική τους υγεία και ασφάλεια.

Σαραντούλα Κεφαλά – Κουφού

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ !

ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΕΤΡΙΝΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ