ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ !

 

Η Ανάσταση του Χριστού, που εορτάζουμε σήμερα, δηλώνει για εμάς τους χριστιανούς το πέρασμα από τον θάνατο στη ζωή, η οποία είναι μια νέα πραγματικότητα που προσφέρει ο Θεός στον άνθρωπο. Είναι ένας καινούργιος κόσμος, που δεν υπόκειται στη φθορά και δεν εμπεριέχει ούτε καν τη σκιά του θανάτου. Με αυτή την προοπτική, το κοσμοϊστορικό γεγονός της Αναστάσεως του Θεανθρώπου συνδέεται άμεσα με την ιδιαίτερη ύπαρξη κάθε ανθρώπου, αφού γεμίζει την καρδιά του με αγάπη, δύναμη και ελπίδα.

   Βιώνοντας λοιπόν κι εμείς το μυστήριο της Ανάστασης του Χριστού, καλούμαστε να υπερνικήσουμε τα διάφορα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας καθημερινά και να σταθούμε αρωγοί στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, ώστε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Οι συγκυρίες της εποχής μας χαρακτηρίζονται ως δύσκολες, αφού το φετινό Πάσχα το γιορτάζουμε κάτω από τη σκιά των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, αυτών που έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία, τις ανίατες ασθένειες, τα τροχαία δυστυχήματα, τον πόλεμο της Ουκρανίας και τα ναυάγια των προσφυγικών πλοιαρίων.

  Η σκέψη και οι ευχές μας, απευθύνονται σήμερα σε όλους τους Λάκωνες συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης, στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας και σε όλους τους συμπολίτες μας που εργάζονται σκληρά για την επιβίωση των οικογενειών τους και την ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.

Χριστός Ανέστη !    

 

 

Σαραντούλα Κεφαλά - Κουφού 

 

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΕΤΡΙΝΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ